No image

Letették a debreceni Continental alapkövét

Kiss Dóra
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Szeptember 17-én ünnepélyes keretek között letették a Continental új debreceni gyárának alapkövét, mellyel a technológiai cég az autóipari elektronikai gyártási tevékenységét szándékozik bővíteni.

A Continental a világ egyik vezető technológiai vállalata, Magyarországon hat gyárral és egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel és logisztikai központtal van jelen és a bérelt munkaerővel együtt mintegy nyolcezer munkavállalót foglalkoztat. A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek műszerezés és infotainment megoldások által, valamint a járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek gyártásával és szállításával.

Az debreceni alapkőletételi ünnepélyt megtisztelte jelenlétével Stephan Rebhan, a Continental Transmission üzletágának vezetője, valamint Dr. Hans-Jürgen Braun, a Continental 30 elektronikai gyárának vezetője is. Lukas Juranek, a debreceni telephely vezetője bemutatta az egység jövőképét, miszerint egy olyan csúcstechnológiás okos gyárat hoznak létre, amely megfelel az energiahatékony zöld beruházások által támasztott igényeknek. A Continental Debrecenben nem csak kiemelkedő minőségű termékeket fog gyártani magasan digitalizált környezetben, de kiemelkedő karrier lehetőségeket is kínál a régióban élő munkavállalók számára

A Continental debreceni gyára a legmeghatározóbb jelentőségű beruházások egyike a város jövőjének szempontjából – mondta Papp László, Debrecen város polgármestere. – Ez a mai debreceni alapkőletétel sokkal többet jelent számunkra, mint egy gyár felépítésének első mozzanata. A Continental a legmodernebb tudást és technológiát, új és korszerű munkakultúrát és gondolkodásmódot, ennek köszönhetően pedig fejlődést hoz a városba. Elsődleges vállalásunk és célunk a munkaerő hosszútávú biztosítása érdekében az oktatási rendszer további fejlesztése.

Jelenleg a cégcsoport több mint 243 000 alkalmazottat foglalkoztat 60 országban. A debreceni gyár a Continental hetedik gyártóegysége lesz Magyarországon, mellyel a Continental az európai piacra szánt elektronikai alkatrészek előállítását kívánja növelni. A beruházás 450 új munkahelyet teremt Debrecenben. A Continental útmutató technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental együttes forgalma 2017-ben elérte a 44 milliárd eurót.

X

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?