No image

Lilába borult az égbolt

Hajdu Ágnes
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

Jókívánságokkal segítették a beteg gyerekeket az óvodások.

Debrecen. Ötödik alkalommal rendezte meg a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a Hallják meg az égiek a kívánságainkat! című eseményt a betegek világnapja alkalmából az Egyetem téren, hétfőn délelőtt. A megható rendezvényre a borult idő ellenére is sokan ellátogattak: csaknem öt óvoda 500 gyerkőce volt jelen. A kicsik cédulákra írták a jókívánságaikat a beteg társaiknak, majd ezeket rákötötték a lila lufikra. A visszaszámlálást követően az óvodások elengedték a sok száz lila lufit, amiket a szél repített az égiek felé a csupa-csupa őszinte jókívánságokkal.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?