No image

Máté Péterre emlékeztek

Nánási Anita
11 hónapja 0 komment
Megosztás:

Csernák Tibor és Szabó Attila duója a Zene Sóstón színpadára állt fel, hogy tisztelegjen Máté Péter előtt.

A hirtelen jött nyári eső elmosta a MAN&Galica együttes szerdai koncertjének nagy részét, így egy rövid ideig úgy tűnt, hogy a közvetlenül utána kezdődő Máté Péter emlékestnek sem kegyelmez az időjárás. A viharfelhők végül elvonultak, és rengetegen gyűltek össze, hogy meghallgathassák a máig népszerű énekes és zeneszerző dalait.

– Magam is zongorista vagyok, ráadásul szoktam is dalokat írni – mesélte Csernák Tibor arról, hogy honnan is jött a koncert ötlete. – Nagyon szeretem Máté Péter zenei világát, és mivel elég sok dalt játszom tőle, korábban kaptam egy felkérést egy hasonló alkalomra. Azóta tovább bővítettük a repertoárt.

Csernák Tibor hozzátette: bár Szabó Attilával duóként ritkán állnak színpadra, egy nagyobb létszámú zenekarban gitárosokkal kiegészülve rendszeresen zenélnek együtt.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?