No image

Megtelt a Főnix videojátékokkal

Hajdu Ágnes
1 éve 0 komment
Megosztás:

Pamkutya, Kon–Troll, Beniipowa és Cosplay show, és még sorolhatnánk. Negyedik alkalommal rendeztek a debreceni Főnix Csarnokban videojáték-kiállítást, vagyis PlayIT show-t.​​ Kígyózó sorokban álltak a fiatalok a Főnix Csarnok bejáratnál, hogy minél hamarabb bejussanak a küzdőtérre. A csarnok közepén több bokszban ki lehetett próbálni a különféle videojátékokat. A videojáték szerelmesei egy teljes napon át élvezhették a játékok adta élményeket. Kipróbálhatták a legfrissebb, illetve az utóbbi időszakban piacra dobott, legújabb játékokat. A 2017-es év legnagyobb kedvencei és a korábbi évek sikerjátékai is ott voltak a PlayIT–n. Több e-sport helyszín is helyet kapott a csarnokban, ahol akár egyénileg vagy csapatban is megküzdhettek a játékosok League of Legends-ben, Clash Royalban, Counter Strike: Global Offensive–ben vagy akár a Hearthstone-ban.

Cosplay show és a Youtuberek

Ki ne szeretné, hogy bármelyik kedvenc játékának karaktere életre keljen? Lényegében erről szól a Cosplay show. A rendezvény egyik különleges pontját képezte ez az „előadás”, amikor a fellépők saját készítésű vagy kölcsönzött jelmezben egy rövid performance keretében jelenítenek meg egy-egy karaktert a kiválasztott játékból vagy animéből. A közönségtalálkozón lehetőség nyílt, hogy a gyerekek kérdezzenek, és a videóblogerek mindenre nyíltan válaszoltak. Majd az ország legismertebb videósai felsorakoztak, hogy a rajongók kívánságainak eleget tegyenek: közös szelfit készítettek, autogramkártyára vagy pólókra kértek aláírást, de találkoztunk a rendezvényen olyan fiatallal, akiknek a kívánsága egy közös videó volt.

​​ Kíváncsi vagy, hogyan is nézett ki mindez? Kattints a fenti 360 fokos videóra.˛

Nagy Dóra

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?