No image

Megvan az év Álompárja!

Nánási Anita
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

Új Álompárt avattak vasárnap a Kelet-Magyarország napilap hagyományos esküvői kiállításán a Continental Arénában!

A tavalyi győztesek, Bartha Ágnes és Pankotai Richárd is megjelent a rendezvényen, és beszámoltak arról, mi történt velük az eltelt egy esztendőben Ágnes idén fejezi be jogi tanulmányait, Richárd pedig továbbra is vállalkozóként dolgozik, az esküvőjükre csodálatos élményként emlékeznek. A rövid beszélgetés után átadták a színpadot az idei versenyzőknek.

A számos jelentkező közül ezúttal is öt pár jutott be a döntőbe, ahol játékos feladatokkal tették próbára kreativitásukat és gyűjthették a pontokat. Például előre megadott szavak felhasználásával kellett versbe foglalniuk megismerkedésük történetét, illetve újságpapírból csokornyakkendőt és menyasszonyi csokrot készíteniük.

A legmagasabb pontszámot Gyulai Ferenc és Kóth Kitti gyűjtötte, így ők lettek 2019 Álompárja. Elmondták, hogy a tavalyi kiállításon figyeltek fel a vetélkedőre, és úgy gondolták, szívesen részt vennének a versenyen.

– Még nem dolgoztuk fel, hogy mi nyertünk – tette hozzá Gyulai Ferenc pár perccel a díjkiosztó után. – Nagyon erős volt a mezőny, ügyesek voltak a többiek, és a zsűri pontjaiból az is kiderült, hogy nagyon szoros volt a verseny.

Kedvenc feladatuk az Activity volt, hiszen otthon is sokat játszanak, így már rutinból oldották meg a feladatokat. A legnehezebbnek a táncot, azon belül a bécsi keringőt találták.

– Június 21-én lesz a nagy nap – mondta a menyasszony, Kóth Kitti. – Nagyon készülünk az esküvőre. Még vannak hiányzó apróságok, de már javarészt minden készen áll.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?