No image

A Mikulásnak is jólesik az ajándék!

Nánási Anita
6 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Mikulás minden évben megajándékozza a gyerekeket, idén azonban Nyíregyházán őt is felköszöntötték névnapja alkalmából!

A nyíregyházi Görögkatolikus Papnevelő Intézet Szent Damján Kórusa énekkel csalogatta ki a Mikulást házából Nyíregyházán, a Kossuth téren. Addigra már összegyűltek a gyerekek és a felnőttek, hogy december 6-án, Miklós napon, vagyis a névnapján felköszönthessék őt.

A kicsit megilletődött Télapót ezekkel a szavakkal üdvözölték: Helló Mikulás! Köszöntünk téged Nyíregyházán! Boldog Névnapot Kívánunk! Ha pedig ez még nem lett volna elég szép meglepetés, Dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere a város nevében ajándékot is adott neki.

A névnapi köszöntés után folytatódott a város adventi programsorozata, ezúttal a Vasvári Pál Gimnázium és a Bem József Általános Iskola diákjainak ünnepi műsoraival. A nyíregyházi Mikulásházban december 23-ig találkozhatnak a gyerekek a nagyszakállúval.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?