No image

Mindent beleadott a The Biebers a VIDOR-on

Nánási Anita
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

A VIDOR Fesztivál utolsó napján, szombaton este héttől a The Biebers lépett színpadra. A fellépés előtt az alapító-frontemberrel, Puskás Petivel beszélgettünk.

Az együttes legnagyobb rajongói már órákkal a koncert előtt helyet foglaltak maguknak a Kossuth téri nagyszínpad előtti kordon tövében, hogy a lehető legközelebbről évezhessék kedvenceik műsorát.

Az énekes elmondta: mivel sokkal hosszabb koncertekhez vannak szokva, a nyíregyházi hatvan perces műsorra egy "kamikaze küldetésként" tekintettek, ahol nincs pihenés, megállás.

– Három éve voltunk a VIDOR Fesztiválon, akkor még friss és ropogós formációként – tette hozzá Puskás Peti. – Úgy hiszem, "felnőtt" zenekarként jöttünk vissza egy olyan brand-del, amivel szemben elvárásai vannak a nézőknek, ennek pedig remélem meg tudunk felelni, sőt, akár túl is szárnyalhatjuk.

A frontembernek rengeteg emléke és élménye fűződik Nyíregyházához, hiszen édesapja, Puskás Tivadar már lassan húsz éve a Móricz Zsigmond Színház társulatának színésze. Peti elárulta, hogy az első nagy szerelme is a megyeszékhelyhez köti, de később is előfordult, hogy a Nyíregyházi Állatparkba szervezett randevút.

– Két színházi darabot is próbálok, részt vettem az X-Faktor forgatásán, illetve rengeteget koncerteztünk – mesélte az énekes arról, hogyan telt a zsúfolt nyári időszak. – Szeretném, hogy bárhova is hívjanak, mindenhol egy minőséget tudjak képviselni. Ehhez viszont az kell, hogy az ember rengeteget dolgozzon, tanuljon, gyakoroljon. Úgy érzem, hogy beérett az elmúlt 15 év munkája.

Puskás Peti nagyon aktív a közösségi médiában, ezeket a felületeket azonban nem csak szelfikre és koncertfotók posztolására használja: rendszeresen felhívja rajongói figyelmét a környezetvédelem fontosságára.

– Jó látni és büszke vagyok, amikor a rajongói oldalakon szemétszedést kezdeményeznek, vagy idegen emberek arról írnak nekem, hogy fészkeket és rovarhotelt készítettek, illetve virágokat és fákat ültettek. Ez fantasztikus érzés és ilyenkor arra gondolok, hogy a közösségi média egy óriási hatalom, amit pazarlás lenne csak reklámokra, szponzorált tartalmakra és meg semmitmondó képekre elpazarolni – tette hozzá a frontember.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?