No image

Mini-tengerpartot varázsoltak Nyíregyháza központjába

Nánási Anita
7 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Hübner Amatőr Strandröplabda Versenyt.

A rendezvény különlegessége, hogy a homokos pályát évről évre a belváros szívében állítják fel. A rendezvényt Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője nyitotta meg június 27-én, csütörtökön.

A négy napos röplabdaünnep nyitánya a hagyományokhoz híven a Hübner és a nyíregyházi önkormányzat csapatának mérkőzése volt. A barátságos összecsapásból végül előbbi került ki győztesen.

Az amatőr megmérettetésre harminckét csapat nevezett, a szabály szerint mindannyian csak egy igazolt játékost hozhatnak magukkal, illetve két női és két férfi versenyzőt. A sporteseményen ezen kívül megmérkőznek egymással a nyíregyházi cégek, illetve a sportolók (focisták, kézilabdások, kosarasok) csapatai is.

– Ez a belvárosi rendezvény nem csak a sportolókat, hanem az amatőröket is megszólítja – mondta el a szervezők közül Erdősné Balogh Erika, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabda szakágvezetője. – Remek lehetőség barátoknak, ismerősöknek összejönni és együtt nézni a mérkőzéseket, kikapcsolódni.

A strandröplabda verseny június 30-án, vasárnap ért véget az tervezett ünnepélyes eredményhirdetéssel.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?