No image

„Motoros banda” rakoncátlankodott a főtéren

Dóra Nagy
9 hónapja 0 komment
Megosztás:

Játékmotorok, futóbiciklik, triciklik, sőt még rollerek is voltak az első játékmotoros találkozón Debrecen főterén.

A közlekedéskultúra napja alkalmából két édesanya a közösségi média által szervezett „motoros felvonulást” Debrecen belvárosában, péntek délután. Az eseménnyel a biztonságos közlekedésre akarják felhívni minden társunk figyelmét. Itt a tavasz, a jó idő, egyre több gyermek fog közlekedni az utcákon.

A Nagytemplom előtt csaknem száz kisgyermek várakozott szüleivel, hogy elinduljon a menet a Piac utcán, ahonnan a kereszteződésig sétáltak, majd visszatértek a Kossuth térre.
– Fontosnak tartjuk, hogy a családoknak minél több kikapcsolódást szervezhessünk, hiszen benne vagyunk a napi mókuskerékben, és úgy gondoljuk, egy ilyen kis program ki tudja mozdítani az embereket. Látjuk, hogy elég nagy lett az érdeklődés, majdnem százan biztos eljöttek, és úgy tűnik, a debreceni családok igénylik az ilyen jellegű programokat – osztotta meg velünk lelkesen Kaszás-Szilvási Renáta édesanya, az egyik szervező.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?