No image

Nagy Ricsi meglepetésre készül

Ungi Lajos
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nagy Ricsi keddi koncertje előtt egy izgalmas projektről beszélt.

Ismerős dallamok csendültek fel kedden a Bencs-villában: Majka dala, a Belehalok szólalt meg egy szál zongorán kísérve. Az előadó Nagy Ricsi volt, aki az egyik jól ismert országos tehetségkutatón indult és szerzett magának hírnevet – többek között ezzel a számmal is hatalmas sikert aratott az élő showban –, és azóta is tudatosan építi karrierjét. A nyíregyházi zenész egy koncert erejéig visszatért szülővárosába: akusztikus esttel ajándékozta meg a közönséget.

– Külföldi és magyar slágerekkel, valamint saját dalokkal is készültem – mondta el a koncert előtt. – Szeretem az összes műfajt, az akusztikus zene pedig különösen közel áll hozzám. A mostani produkcióban csupán ketten vagyunk a színpadon, Vilmányi Márk gitáros játszik velem. Ez a felállás sokkal nehezebb egy nagy zenekaros koncertnél, hiszen minden apró kis hiba feltűnik, a közönség sokkal hamarabb észreveszi a bakikat, így minden porcikánkkal koncentrálnunk kell az előadásra – mondta.

Ricsi mögött eseménydús nyár áll, azonban még ennél is nagyobb pörgésre vágyik: nemrég új feladatot adott magának, amelyről egyelőre szűkszavúan nyilatkozott.

– Ez egy teljesen új kihívás, melybe a szólókarrierem mellett vágtam bele: egy kreatív, több műfajt vegyítő projekt. Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk rajta, de még nagyon az elején járunk, készülnek a dalok a stúdióban. Az első számot az albumról 2020 elején tervezzünk megmutatni, de ezzel párhuzamosan a saját terveimmel is foglalkozom: az idén megjelenik az új lemezem.

A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?