No image

Naninski és Figaro nagy sikert aratott a VIDOR-on

Nánási Anita
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

Egyszerre táncosok, zsonglőrök, akrobaták és nevettetők: ők Naninski és Figaro, akik a VIDOR Fesztivál utcaművészeinek táborát erősítik.

Ámik János "Naninski" és Csernyik Viktor "Figaro" párosa látványos, humoros és interaktív produkciókkal készült a nyíregyházi VIDOR Fesztiválra.

– A műsorunk rengeteg akrobatikus részletet, különböző látványelemeket és zsonglőrködést is tartalmaz – árulta el Ámik János. – Hónapok alatt áll össze egy fél órás előadás. Nagyon sokat gyakorlunk, mindig csiszolgatjuk a számainkat.

Naninski megformálója hozzátette: nagyon komolyan veszik a közös munkát, de sokszor a viccelődésből, tréfálkozásból is születnek olyan jelenetek, amelyek végül bekerülnek a műsorba. Mindketten régóta breaktáncosok, így természetes volt, hogy ez az akrobatikus mozgás szerves részét képezze a produkcióiknak.

– Nem nehéz a gyerekeket bevonni az előadásba, ők a legjobb közönség – mondta el Ámik János arról, hogy mennyire lehet megnyerni a kicsiket, hogy közreműködök legyenek a produkciókban. – Már a fellépés elején kifigyeljük, hogy kik a bátrabbak. Szinte soha nem fordul elő, hogy bárki tiltakozna, elzárkózna a szerepléstől, hiszen nagyon szeretik és élvezik a műsorunkat.Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?