No image

Nézz körbe az új sóstói szállodában!

Nánási Anita
6 hónapja 0 komment
Megosztás:

Hamarosan vendégek tölthetik meg a vadonatúj hotelt - 360 fokos videónkon azonban még előttük körbenézhetsz az épületben!

Átadták az üzemeltetőnek Nyíregyháza új, négy csillagos szállodáját Sóstón. A hotel a Modern Városok Program részeként épült meg.

– Nyíregyháza turisztikai fejlődésének szempontjából egy új dimenzió nyílt meg, főleg a konferenciaturizmusban – emelte ki az ünnepélyes átadón dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere. – Egy olyan hotel működik ezentúl a városban, ahol 123 szoba és egy 200 ember befogadására alkalmas konferenciaterem várja a látogatókat.

– Ez a huszonhetedik szállodánk, de mindegyik közel áll a szívünkhöz. Nagyon örülök, hogy gyarapodunk, és szeretném, ha Nyíregyháza is örömét lelné bennünk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a város büszke legyen erre a hoteljére – mondta el Hülvely István, a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója.

– A magyar kormányzat 3,1 milliárd forintot adott ehhez a projekthez, a Sóstó-Gógyfürdők Zrt. pedig 900 millió forintot – ismertette a szálloda mögött álló számokat dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

A hotel október 25-én nyitja meg kapuit a vendégek előtt.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?