No image

Padlócirkáló cukiságok találkozója

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Második alkalommal rendezték meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskótalálkozót vasárnap. Az idén Nyíregyházán, az Erdei Tornapályán ismerkedtek az érdeklődők és négylábú kedvenceik.

– Tavaly Dombrádon, egy kutyabarát kempingben gyűltünk össze, és már akkor is várakozáson felüli volt a részvétel – mondta el Kovács Tünde, a találkozó főszervezője. – Akkor több, mint 200-an jöttek el 64 tacsival. Már február óta folyamatosan jelezték számunkra az igényt egy újabb rendezvényre.

A főszervező maga is tacskó-keverék kutyájával, Pudinggal érkezett a találkozóra, a kis kedvencét egy menhelyről fogadta örökbe. Kovács Tünde kiemelte: arra buzdítanak mindenkit, hogy ne csak a tenyésztőkhöz forduljanak, ha új négylábú családtagot keresnek, hanem bátran keressék fel a menhelyeket, hiszen így megmenthetnek egy életet.

A találkozón részt vettek olyanok is, akik több kedvenccel érkeztek. Hornyák Petra és családja négy tacskójukat hozták magukkal, valamennyit benevezték a szépségversenyre.

– Nagyon régóta vannak tacskóink, később tenyészteni is szeretnénk őket. Aranyosak, picikék, igazi szeretetgombócok – mesélte Petra, majd bemutatta nekünk pórázon tartott kutyáját. – A törzskönyvezett neve Bartha Vom House Uborka, de mi csak Lunának hívjuk. Indulunk a szépségversenyen, hiszen többször vittük már kiállításra is.

Luna végül harmadik helyezést ért el a felnőtt tacskók megmérettetésén. A kutyabarátokat a mentett és keverék, a kölyök és a felnőtt négylábúak szépségversenye mellett egész nap bemutatók, előadások és egyéb színes programok várták.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?