No image

Parlagon a templomrom

Hajdu Ágnes
1 éve 0 komment
Megosztás:

A parlagi templomrom igencsak elhanyagolt állapotban van, holott egy történelmileg jelentős épületről van szó. Építését a XII. századra datálják, azonban az időjárás, a történelem eseményei és a vandálok miatt külseje és mérete évszázadokon keresztül változott. Mára az enyészeté. Eljutni is nehézkes a romokhoz, hiszen kiépített út nem visz oda. Ha elég figyelmesek vagyunk, akkor észrevehetjük a fűben a keréknyomokat, melyek elvezetnek hozzá. Mindenfelé üvegek, flakonok, koszos zacskók hevernek, a rengeteg törmelékről nem is beszélve. Össze sem lehet hasonlítani a Zeleméri rommal, aminek környezetét nemrégiben rendbe hozták.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?