No image

A port és a labdát is rúgják a Strandfoci Fesztiválon

Nánási Anita
2 éve 0 komment
Megosztás:

Száll a homok, repül a labda: remek hangulatot és izgalmas mérkőzéseket vett fel 360 fokos kameránk a Strandfoci Fesztiválon. A nyíregyházi parkfürdőben július 19. és 22. között szurkolhat a közönség a résztevő csapatoknak.

– Hetedik alkalommal rendezzük meg az ország legnagyobb strandfoci fesztiválját a Fatum Property Kupáért – mondta el Dajka László, a sportesemény főszervezője. – Egy igazán fényes tornával indítottunk, hiszen először a hölgyek csapatai mérkőztek meg egymással, utánuk pedig a negyven férfi csapat egészen vasárnap estig rúgja a port.

Dajka László szerint a strandfoci igazi látványelemét az adja, hogy a homokos pálya miatt a labda és a játékosok egyaránt a levegőben töltik a meccsek nagy részét. Ennek köszönhetően fantasztikus ollózásoknak és kapus bravúroknak lehetnek szemtanúi a szurkolók, ráadásul kisebb a sérülésveszély is.

– A fiúk a baráti társaságunkból már több éve játszanak a Strandfoci Fesztiválon – mesélte nekünk Kalavecz Klaudia, aki ez egyik női csapat játékosmezőnyét erősítette. – Mi, lányok idén másodjára indultunk, és harmadik helyezést értünk el. Nagyon jó itt a hangulat, a csapatunk is remekül érezte magát. Szoktunk a fiúknak szurkolni, illetve ők is nekünk, megnézzük egymás meccseit, ez pedig összekovácsol minket.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?