No image

Retro-hangulatban telt az éjszaka a múzeumban

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Rendhagyó nyitva tartással és programokkal este hattól hajnalig várta az érdeklődőket a Jósa András Múzeum június 22-én, a Múzeumok Éjszakáján.

Idén 17. alkalommal rendezték meg országszerte a Múzeumok Éjszakáját. A rendezvénysorozathoz a Jósa András Múzeum különleges státuszban csatlakozott, hiszen 2019-ben a nyíregyházi intézmény nyerte az Az Év Múzeuma címet.

A programok igazi időutazásra hívták az érdeklődőket: a '70-es, '80-as évek elevenedtek meg a múzeum falain belül és kívül egyaránt.

– A rendszerváltás harmincadik évfordulója alkalmából egy nagyszabású retro tárlattal kedveskedtünk a látogatóknak – mondta el Dr. Rémiás Tibor múzeumigazgató. – Egy fotókiállítással is készültünk Hammel József képeiből, több tízezer fényképet készített Nyíregyházáról a szocializmus idején.

Dr. Rémiás Tibor hozzátette: ezen kívül Kiss Lajosra is emlékeztek egy tárlattal, aki Jósa András után az egyik legjelentősebb igazgatja volt az intézménynek.

A rendezvényen a múzeum udvara is megnyílt, ahol szórakoztató produkciók és koncertek biztosították a felhőtlen kikapcsolódást.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?