No image

Rockzenétől zengett a főtér

Hajdu Ágnes
2 éve 0 komment
Megosztás:

Hatalmasat szólt a Tankcsapda dala, több százan énekelték az Alföldi gyereket.


​ Debrecen. Mindössze 4 éves volt a legfiatalabb rocker, aki gitárt ragadt vasárnap délután a főtéren, hogy több, mint száz zenésszel és énekessel együtt előadja a Tankcsapda dalát. A Balogh Miklós Péter „Golyó” vezényletével felkészült „óriászenekar” kétszer is eljátszotta az Alföldi gyerek című slágert, melyet a Kossuth szobor előtt összegyűlt több száz érdeklődő együtt énekelt a fellépőkkel.

Egy hónap alatt


A Hírek360.hu stábja alig egy hónapja gondolta ki, különleges előadással lepik meg a cívisvárosiakat a Debreceni Pulykanapok rendezvényén, mivel Debrecen a csapat egyik bázisa. Az ötletből hamar kész terv kovácsolódott, hiszen, ha Debrecen, akkor Tankcsapda, ha rock, akkor pedig Rocksuli. Amikor a 360 fokos videókat gyártó helyi hírportál csapata felvetette az ötletet a Rocksuli Debrecen vezetőjének, Balogh Miklós Péter „Golyó” azonnal meglátta a lehetőséget, hogy valami igazán maradandót alkosson a fiatalokkal. Innentől kezdve folyamatosan szervezték közösen az eseményt, mely akkora tömeget vonzott, s olyan különleges volt, hogy még az M1 is élő kapcsolást adott a helyszínről.

360 fokos videó


​ Nyolc dobos, köztük Dombi Tibi; közel 30 gitáros, és legalább 70 énekes, akiket a Bearfood frontembere, Tamás Nándor vezetett, hatalmas lelkesedéssel adták elő az idén 50. születésnapját ünneplő Lukács Laci dalát. A Naplót is kiadó Inform Média Lapkiadó Kft, a Hírek360.hu tulajdonosa pedig vállalta, hogy két rászoruló diák rocksulis tandíját állja, valamint Campus Fesztivál napijegyeket is felajánlott kisorsolásra az előzetesen regisztrált ifjú zenészek között.

Fabók Ágnes

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?