No image

Röpködtek, pörögtek a korlátokon

Nánási Anita
12 hónapja 0 komment
Megosztás:

Tizenkét versenyző test-test elleni küzdelmét izgulhatták végig az érdeklődők a Nyíregyházán megrendezett street workout versenyen.

Pár héttel ezelőtt edzés közben látogattuk meg a Nyír1Flow street workout csapatot: akkor kemény felkészülésről és szervezőmunkáról számoltak be második saját szervezésű rendezvényük előtt.

A II. NYVSC Nyír1Flow SW Battle április 13-án, szombaton várta a extrém sportok kedvelőit a Nyíregyházi Egyetem atlétikai csarnokában. Összesen tizenketten döntöttek úgy, hogy megmutatják a zsűrinek, milyen trükkökre képesek az erre a célra felállított mobil kondiparkon. A Nyír1Flow egy látványos csapatbemutatóval is készült.

A női kategóriában mindössze két versenyző csapott össze: Kaydi Kitti a szervező Nyír1Flow képviseletében, illetve Vachter Adrienn, aki Debrecenből érkezett. A párbaj utóbbi győzelmével zárult.

– Nem tudtam annyit készülni erre a versenyre, amennyit szerettem volna, de sikerült mindent véghez vinnem, amit elterveztem – mondta el Adrienn pár perccel azután, hogy a zsűri neki ítélte az első helyezést. – Folyamatosan szeretnék indulni magyar és külföldi versenyeken is, és mindenhol szeretném kihozni magamból a legtöbbet.

Kaydi Kitti elmondta: jól érezte magát verseny közben, és nagy tervekkel készül a jövőre, ugyanis a következő évben a VB-selejtezőn is szeretné megmérettetni magát.

A férfi kategóriában tízen bizonyították a zsűrinek, hogy helyük van a mezőnyben - a győztes az Aszódról érkezett 18 éves Kiss Bence lett, aki négy éve merült el a street workout világában.

– Szerettem volna dobogós lenni, és ezért igyekeztem a maximumot kihozni magamból – mesélte az első helyezett. – Azt szeretem ebben a sportágban, hogy szabadságérzet ad és alkalmat biztosít az önkifejezésre, a saját stílusomat mutathatom meg versenyzés közben.

A zsűri elnökeként Csák Dániel, nagy múltú street workout versenyző és a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület elnöke értékelte a résztvevők teljesítményét.

– Szerintem nagyon jól sikerült a verseny: izgalmas volt, nehéz döntéseket kellett meghoznia a zsűrinek és jól megérdemelt helyezések születtek – mondta el Csák Dániel. – Sajnos minden hasonló megmérettetésen kevés női versenyző indul, de azon dolgozunk, hogy ez a jövőben változzon.

Pál Vilmos, a szervező Nyír1Flow csapat koordinátora is pozitív érzésekkel zárta a napot: elmondása szerint a szervezés és maga a verseny szempontjából is sikerült minden tervet megvalósítaniuk.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?