No image

Sárkányhajók hasították a vizet Sóstón

Ungi Lajos
6 hónapja 0 komment
Megosztás:

Negyedik alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Sóstói Sárkányhajó Fesztivált. A megmérettetésen a már megszokott, különleges díszítésű hajókkal mérték össze evező-tudásukat a vállalkozó szellemű csapatok.

– Maximális létszámmal indíthattuk a napot, hiszen betelt mind a 18 meghirdetett nevezési hely, sőt még túljelentkezés is volt – mondta el Podlovics Lajos, a rendezvényt szervező Sóstógyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője. – A korábbi években párhuzamosan egy főzőversenyt is hirdettünk, idén azonban úgy döntöttünk, hogy egy hét eltéréssel tartjuk meg, hogy ne osszuk meg a résztvevőket és mindenki egy eseményre koncentrálhasson.

Podlovics Lajos hozzátette: a résztvevők körülbelül fele visszatérő csapat, másik fele azonban teljesen új, így nem válik unalmassá a verseny, mindig van vérfrissítés és színre lépnek új kihívók.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?