No image

Segíts Abigél!

admin360
2 éve 0 komment
Megosztás:

Szinte minden Szabó Magdáról szólt Debrecenben október 2. és 10. között. Az írónő születésének 100. évfordulója alkalmából változatos programok kíséretében MagdaFeszt zajlott a cívis városban.

A Csokonai Színházban nem csak az írónő műveiből készült előadások voltak megtekinthetőek, két napok keresztül Szabó Magda szabadulószobával várták az érdeklődőket. Színházi kellékek, jelmezek, díszlet elemek segítségével alakították ki a játékteret, ahonnan körülbelül 50 perc alatt jutott ki egy-egy kalandvágyó csapat.

A logikai feladványok megfejtéséhez ugyan nem kellett Szabó Magda minden regényét mélyrehatóan ismerni, azonban a témából adódóan nagy segítséget nyújtottak a könyves vagy filmes ismeretek. Végtére is keresni, logikázni és asszociálni kellett a 3-5 fős csapatoknak ahhoz, hogy a kulcsra zárt ajtó kinyíljon. Minden tárgyat alaposan megvizsgáltak a játékosok, keresték a nyomokat, míg végül „Abigél segített” a kijutásban.
Hogy mi is volt a megoldás, a videóból megtudhatod!

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera "háta mögött"!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?