No image

Sport a testnek és a léleknek

Nánási Anita
4 hete 0 komment
Megosztás:

Nyílt hétre invitálta az érdeklődőket a nyíregyházi Spirit Sport Egyesület.

A kilencedik alkalommal megrendezett eseményen számos mozgásformával ismerkedhetnek meg az érdeklődők egy kicsit közelebbről.

– Harcművészeti és mediball jellegű sport-foglalkozásokat tartunk, ezen belül pedig rengeteg innovatív, újszerű sporteszközt használunk: például gumiszalagokat, Evnik szimulátort és felxi-bart is beépítettünk az edzésekbe – ismertette a  programot Badar Ágnes, a Spirit Sport Egyesület oktatója. – Számunkra fontos az önismeret, sokat foglalkozunk a légzéssel és a stresszoldással. A harcművészeteken belül a gyerekeket imádkozó sáska stílusú kung fu, a felnőtteket pedig tai chi és yi chuan várja.

Az oktató hozzátette: bármilyen korosztályt szívesen várnak a különböző edzésekre, főleg a mediball labdajáték felel meg egyaránt a kicsiknek, a nagyoknak és az idősebbeknek is.

– Több, mint húsz éve itt vagyunk a Jósaváros szívében és az a hivatásunk, hogy az érdeklődőknek olyan programot adjunk, melyek az egészségüket és a testi, lelki, szellemi fejlődésüket szolgálja – mondta el Badar Ágnes a Spirit Sport Egyesület működéséről. – Foglalkozásaink népszerűek a gyerekek körében, hiszen a szülők itt megtalálják számukra az időtöltési, fejlődési lehetőséget. A csoportjainkba folyamatosan és sokan jelentkeznek, az edzéseink híre szájhagyomány útján terjed. Olyan mozgásformákat biztosítunk, melyekkel a gyerekek nem találkoznak az óvodai és iskolai testnevelés órákon.

A nyílt hét október 21. és 25. között várja az érdeklődőket az egyesület termében Nyíregyházán, az Ungvár sétány 31. szám alatt.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?