No image

Strandröplabda a belváros szívében

Nánási Anita
1 éve 1 komment
Megosztás:

Nyíregyháza belvárosának térköves burkolata most négy napra homokos parttá változott: újra amatőr strandröplabda versenyt rendeztek.

A zuhogó eső szinte percekkel a megnyitó ünnepség előtt állt el: az égiek is a szervezők mellé álltak, hogy elkezdődhessen a hagyománynak számító sportesemény. A verseny jellegéből adódóan a hagyományos mérkőzésekhez képest egy kicsit a játékszabályok is módosultak.

– A strandröplabdát a profik kettő-kettő ellen játsszák – mondta el Erdősné Balogh Erika, az esemény egyik szervezője. – Itt az amatőr csapatok két férfi és két női játékosból állnak, és csak egy igazolt sportoló lehet köztük.

A négy napig tartó amatőr bajnokságra összesen harminckét csapat nevezett. Az úgynevezett gálamérkőzéseken kilenc városi cég csapatai mérik össze tudásukat, de a nyíregyházi sportklubok - többek között focisták, kosárlabdázók és jégkorongosok - is megmérkőznek egymással.

A sportesemény utolsó napján már a profiké lesz a főszerep: a Magyar Strandröplabda Bajnokság meccsein izgulhat majd a közönség, ők már Sóstógyógyfürdőn küzdenek meg egymással.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?