No image

Streetball a város szívében

Nánási Anita
7 hónapja 0 komment
Megosztás:

Újra streetball versenyt rendeztek Nyíregyházán: a Kossuth tér szinte minden szegletében ostromolták a palánkokat a játékosok.

Bár vasárnap reggel még esőre állt az idő, nem vette el a kosárlabdaszerető nyíregyháziak kedvét: tele volt a Kossuth tér streetball játékosokkal.

– A streetball verseny egy országos rendezvény, a nyíregyházi az utolsó volt a vidéki helyszínek közül – mondta el Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum sportigazgatója. – A hétvégén Budapesten, a Városligetben lesz a döntő, ahol a nyíregyházi győztesek is játszanak majd.

A sporteseményen kilenc korosztályban, a "kenguruktól" a felnőttekig játszottak a csapatok. A huszonhárom éves kor alattiak a 3x3-as kosárlabda, a felettiek pedig az eredeti streetball szabályok szerint küzdöttek meg egymással. Összesen hatvan csapat kétszáznegyven versenyzője vett részt a megmérettetésen.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?