No image

Szakmáztak a Brassais diákok

Dóra Nagy
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakgimnáziuma első alkalommal rendezett közlekedési napot.

A délután folyamán a gimnázium diákjai szaktanárukkal együtt közelebbről, szakmai szemmel is megnézhették az Intertanker Zrt. Debrecenben gyártott elektromos midibuszát, a DKV Zrt. egyik trolibuszát és az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. távolsági autóbuszát.

Az iskolában a tanulók közlekedéshez kötődő szakmákat tanulnak: szállítmányozási és logisztikai ügyintéző, gépjárműszerelő és autóelektronikai műszerész, továbbá autószerelő is lehet belőlük. A fiatalok beleshettek a trolibusz motorterébe és a sofőrülést is kipróbálhatták.

- A szerelő műhelyekben elsősorban személyautókkal találkoznak a diákok. Egy elektromos busznak vagy trolibusznak, de még egy dízelautóbusznak is más a technikai felépítése. Erre szolgál ez a nap, hogyan jobban meg tudják ismerni ezeket a technikai dolgokat is - mondta el a hirek360.hu-nak Juhász Péter, a Diákönkormányzat elnöke.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?