No image

Szédítő élmény - Huszonöt méterrel a város felett

Nánási Anita
6 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nyíregyháza adventi forgataga idén egy nem mindennapi attrakcióval bővült: a belváros szívében egy óriás körhinta szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat.

A látványos szórakoztató eszköz a Kossuth téren, a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyháznál, közvetlenül a szökőkút mellett kapott helyet. Magassága eléri a harminc métert, a benne "utazókat" pedig huszonöt méterrel repíti föld felé. Advent első vasárnapján, Nyíregyháza ünnepi fényeinek ragyogásában hosszú sorban álltak a várakozók. A ringlispíl maga is hozzájárul a karácsonyi csillogáshoz: a több ezer színes led-izzójával már messziről kitűnik.

A legtöbb érdeklődő este hat után érkezik, amikor már besötétedett, és a karácsonyi díszkivilágítástól fénylik a belváros. Azonban a korábbi órákban is akadnak bátor jelentkezők, sőt: voltak, akiket még az eső sem tartott vissza attól, hogy felkapaszkodjanak a körhintára.

Egészen szürreális élmény ilyen távlatokból szemlélni az adventi várakozás ünneplőjébe öltözött Nyíregyházát. Egy olyan tapasztalat, amely sokaknak újdonság lehet, hiszen ezt a magasságot a körhinta mozgásával kiegészítve ugyanitt, ugyanígy biztosan nem éltük még át. Szédülésre különösen hajlamosaknak, tériszonyosnak nem ajánlott - mindenki másnak azonban igen!

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?