No image

Széles palettáról játszott a Mentha Project

Nánási Anita
1 éve 0 komment
Megosztás:

Többek között Charlie és Amy Winehouse ismert számai is felcsendültek a sóstói fák alatt.

A Mentha Project lépett fel a Zene Sóstón rendezvénysorozat keretében szombaton. Az együttes feldolgozásokat játszott: magyar és külföldi előadók slágereit több különböző műfajból is tolmácsolta a közönségnek.

– 2011-ben alakult a zenekar, néhány tag időközben cserélődött – mesélte alakulásukról Csordás Antónia, a Mentha Project énekesnője. – 2017-ben mérföldkőhöz érkeztünk, mert bővültünk: Bálint Ildikó billentyűs csatlakozott hozzánk, illetve Szendrei Róbert, aki kiválóan énekel Charlie-nótákat.

Bálint Ildikó billentyűs hozzátette: nagyon széles palettáról játszanak, a klasszikus rockzenétől a modern slágerekig számtalan stílusú és hangulatú dal szerepel a repertoárjukban.

– Albumkészítésben nem igazán gondolkodtunk, az nem a mi műfajunk – mondta jövőre vonatkozó terveiket illetően Csordás Antónia. – Szeretjük szórakoztatni a közönséget, és nagyon sok zenekedvelő ember van Nyíregyházán, akiket szeretettel várunk a koncertjeinkre.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?