No image

Szerelemből zenélő dokik - A Jazzmed Band koncertjén jártunk

Nánási Anita
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Jazzmed Band is csatlakozott a Zene Sóstón koncertsorozatához. A zenekar eljátszott néhány, még a '90-es évek elején írt saját számot, majd áttért a feldogozásokra.

A zenekar lassan harminc éve működik: annak idején fiatal, zenerajongó orvosok alapították. Eleinte csak klasszikus rockzenét játszottak, majd a jazz elemeit is felhasználták számaikban.

– Az együttes több tagcserén is átesett az elmúlt évtizedekben, de ez törvényszerű, hiszen időközben családot alapítottunk, páran pedig elköltöztek – mondta el Dr. Bujdosó Mihály traumatológus-sebész, a Jazzmed Band alapító tagja. – Ciklikusan működünk: csak akkor vállalunk fellépéseket, ha van időnk próbálni.

Hozzátette: mindannyiuknak a zene szerelme, és a közös muzsikálással tudnak a leginkább kikapcsolódni és feltöltődni a stresszes hétköznapok után. Céljaik között soha nem szerepelt a hírnév, a zenélés öröme tartotta össze a ma már nem csak orvosokból álló formációt.

A sóstói koncerten több arcát is megmutatta a Jazzmed: először a kezdeti időszakban írt, instrumentális saját számaikat hallhatta a közönség. A műsor második felében a zenekarhoz tavaly csatlakozott énekes, Szarka Tibor közreműködésével ismert slágerek feldolgozásait játszották.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?