No image

Színházak Éjszakája - Insider est színházimádóknak

admin360
2 éve 0 komment
Megosztás:

Van abban valami megfoghatatlan gyönyörűség, ha betekinthetünk a kulisszái mögé annak, amit amúgy is szeretünk, kész formájában. Ezért olyan sikeresek az insider kezdeményezések, amik adnak még egy pluszt kedvencünkből, kicsit mi is részesei lehetünk a produktum készülésének és olyan információkat kapunk, amiket csak a beavatottak - mi, a mezei befogadók.

A Színházak Éjszakája is ezt az élményt adja meg a nézőknek, mellette persze tökéletes promóció így az évad kezdetén. Szeptember 16-án 20:00 és 24:00 között országszerte számos teátrum tárta ki kapuit és készült különböző háttérprogramokkal; köztük a Miskolci Nemzeti Színház is. A Nagyszínházban, a Kamaraszínházban, a Csarnokban, a Játékszínben és a próbatermekben nyílt próbák, kulisszatitkok és meglepetések várták a színházbarátokat. Az este zárásaként több mint 500 ember énekelt együtt a Nagyszínházban.

Nézz körbe 360 fokban!
A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?