360

Mutassa meg magát minden irányból!

Elkészítjük álmai videóját 360 fokban.

Mit kínálunk?

Új terméket vezet be? Új szalont nyitott? Vagy csak szeretné vállalkozását, telephelyét vagy egy, a cége életében fontos eseményt úgy bemutatni, ahogy eddig még a konkurensei nem tették? Akkor adjon egy esélyt a 360 fokos (virtuális valóság) videók világának. Tekintse meg potfóliónkat, vagy kérje szakértő tanácsadóink segítségét a céljainak megfelelő csomag kiválasztásához.

KIKNEK AJÁNLJUK?

KIKNEK AJÁNLJUK?

Egyedi ötlete van? Keressen minket bátran! Segítünk..

Vállalkozásoknak

Az akár 1 óra hosszúságú filmekkel akár startupok, akár nagy, több száz embert foglalkoztató cégek is megmutathatják magukat a 360 fokos videók semmivel össze nem hasonlítható világában. Profi csapatunk segít abban, hogy az eredmény mind az abban szereplőknek, mind a cégnek és ügyfeleinek feledhetetlen élményt nyújtsanak.

Családi eseményekre

Csomagjaink teremészetesen magánszemélyek számára is elérhetőek, hiszen minden család életében akadnak fontos események melyeket érdemes 360 fokban megörökíteni az utókornak. A teljesség idénye nélkül javasoljuk például keresztelőre, diplomaosztóra, esküvőre vagy épp aranylakodalomra. Ajándéknak is páratlan!

Fontos rendezvényekre

Fesztivál, falunap, gasztro-rendezvény, céges jubileum, csapatépítő tréning, karácsonyi vacsora - csak néhány példa azok közül a rendezvények közül, melyek megörökítésére kimondottan ajánljuk a 360 fokos videókat. Miért ne örökítené meg a közössége számára fontos eseményeket úgy, hogy abból senki és semmi sem marad ki?

Portfólió

Képzelje el, hogy nemcsak néhány fotó erejéig, de teljes valójában megmutathatja, hogyan is működik cége, hol, milyen szalonban várja ügyfeleit, vagy épp milyen szolgáltatásokat nyújt szállodája. Mit szólna hozzá, ha honlapján (vagy akár Facebook-oldalán) 360 fokos felvételeink segítségével bárki virutális túrát tehetne üzletében? Ugye jól hangzik?

Tekintse meg portfóliónkat!

Egyedi, látványos és innovatív megjelenés.

Hatékony önvédelem

Cukiságok 360 fokban

Képek ezernyi öltésből

Hogyan készül egy ilyen videó?

Milyen csomagok közül választhat? Nézze meg kínálatunkat!

Személyes találkozó

Először is csapatunk segít abban, hogy az ügyfél által elképzelt és megfogalmazott igényeknek megfelelő csomagot válasszuk ki (amennyiben erről már döntött a megrendelő, akkor csak a videó időtartamát "lőjük be"). A személyes találkozás során VR-szemüveg segítségével példákat is mutatunk a különböző hosszúságú anyagokra, megoldásokra.

Forgatókönyv készítés, forgatás

Ha a csomag és a videó hossza már adott, és az igényeket is sikerült letisztázni, segítünk forgatókönyvet készíteni arra, hogyan és mi jelenjen meg a virutális valóság videóban (spontán is lehet az anyag, de az sokszor csalódást okoz, hiszen a megrendelő általában már látja lelki szemei előtt a kész anyagot). Ezután egyeztetjük az időpontot, a helyszínt, és az egyéb szükséges technikai paramétereket. Majd jön a forgatás. A fiatal, vidám csapatunk garantáltan feloldja még a legzárkózottabb emberek gátlásait is, hogy az eredménnyel mindenki elégedett lehessen.

Utómunka, anyagleadás

Ezt követően az ügyfél hátradőlhet, hiszen az utómunka ideje érkezett el. A kész 360 fokos videót pedig csapatunk az előzetesen egyeztetett időpontra, a megrendelő által megjelölt formátum(ok)ban készíti el, s "szállítja" az előre meghatározott valós vagy virutális térbe.

Tekintse meg csomagajánlatunkat!

Pontos árajánlat megadása csak személyes konzultáció után lehetséges!

1-20
perc

Klip

360 csomag

A Klip 360 csomagban 1 perctől 20 percig terjedő hosszúságú videók vannak, melyek felhasználhatósága talán a sokoldalúbb. Egy percnyi 360-as videó akár YouTube hirdetésként is remekül alkalmazható, 5 percben már komplett történetet is el lehet mesélni, 20 perc alatt már jól bemutatható egy cég. Érdeklődjenek kollégáinknál, vagy kérjenek ajánlatot az alábbi online form segítségével.

Erdekel a csomag!

30-45
perc

Rövidfilm

360 csomag

Ez a csomag 30-45 perces videókat takar, melyek megfelelő terjedelműek ahhoz, hogy ne csak felületesen, de akár részlegek munkáját is bemutatva készíthessen egy vállalkozás imázs-filmet. Ez a hossz arra is alkalmas, hogy egy a megrendelő által fontos eseményt részletesen megjelenítsünk (például egy jubileumi ünnepséget vagy családi napot). Érdeklődjenek kollégáinknál, vagy kérjenek ajánlatot az alábbi online form segítségével.

Erdekel a csomag!

45+
perc

Egész estés

360 csomag

Ahogy mondják, határ a csillagos ég. Ha valaki arról álmodik, hogy szeretne egy egész napos rendezvényt vagy akár egy nagy vállalkozás minden részlegét alaposan bemutatni, nekik ajánlott az akár egy órás 360-as videókat is tartalmazó csomagunk. Érdeklődjenek kollégáinknál, vagy kérjenek ajánlatot az alábbi online form segítségével.

Erdekel a csomag!

Kérjen ajánlatot, vagy tegye fel kérdését!

Béreljen eszközt, kérjen hozzá szakembert, vagy írja meg, hogy miben segíthetünk Önnek!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.