No image

Táncra perdült Nyíregyháza

Nánási Anita
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál augusztus 15-től 20-ig szórakoztatja az érdeklődőket Nyíregyházán.

A megnyitó napján a Kossuth téren felállított színpadon csodálhatta meg a közönség a magyar és külföldi néptánccsoportok műsorait, majd másnap, szombaton bárki meg is tanulhatta a lépéseket: az egész belváros egy nagy táncházzá változott.

– A kilencedik Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivált ugyanolyan szeretettel és megbecsüléssel szerveztük meg, mint amilyennek a közönség fogadja – mondta el kérdésünkre Demarcsek György fesztiváligazgató. – A nyitó gálaműsor fantasztikus volt, szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, és a táncegyüttesek is kitettek magukért.

A fesztiválra Brazíliából, Bulgáriából, Szerbiából, Mexikóból, Indonéziából és Thaiföldről is érkeztek tánccsoportok. Természetesen a magyar táncok is helyet kaptak a fesztivál műsoraiban a nyíregyházi Nyírség, Szabolcs, Igrice és Figurás Néptáncegyütteseknek köszönhetően. A programsorozat csúcspontja az augusztus 20-án megtekinthető ünnepi műsor lesz a Kossuth téren.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?