No image

Telt ház a Rockwise buliján

Ungi Lajos
3 hete 0 komment
Megosztás:

Szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni a koncerten.

„A rock örök és elpusztíthatatlan”– szól a P. Mobil együttes vezetőjének, Schuster Lóránt legendás mondása. Így vannak ezzel a Rockwise együttes tagjai is, akik telt házas koncertet adtak a Városmajori Művelődési Házban szerda este. A zsúfolásig megtelt teremben többek között Erik Clapton, Jimmy Hendrix, a Queen és a Guns N' Roses hamisítatlan rockballadái is felcsendültek a közönség nagy örömére.

– A legnagyobb rockzenei slágereket játsszuk az ötvenes évektől egészen napjainkig – árulta el Boda Izabella, a banda énekese. – Szeretnénk kicsit feltüzelni a közönséget, és közelebb hozni mindenkihez a rockzenét. Az én személyes kedvencem Elvis Presley Jailhouse Rock című száma, ami ma is hallható lesz.

Az együttes egyébként 2018 tavaszán alakult, a Trambulin utódzenekaraként. Zenei palettájuk közel hatvan évet ölel fel.

– A repertoárunk igazából egy kortörténeti bemutató, ahol olyan legendás zenék kaptak helyet, melyek meghatározó mérföldkövei a rockzene történetének – mondta el a gitáros Csiky Nándor.

Jövő évi tervek

Az idei nyár is folyamatos zenéléssel telt a zenekar számára, részt vettek egy fesztiválon Vásárosnaményban, de a Zene Sóstón színpadán is egy hatalmas bulit sikerült összehoznia a hat tagból álló csapatnak.

– Jövőre is szeretnénk kihasználni a nyarat és a fesztiválszezont, és minél több időt a színpadon tölteni. Reméljük sokszor találkozhat velünk a közönség Nyíregyházán és környékén – zárta gondolatait Csiky Nándor.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?