No image

Több mint harminc csapat rúgta a bőrt

Nánási Anita
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

Január 4-től 6-ig tartott a Kelet-Magyarország - Eissmann Hungária Kupa. Az országos pénzdíjas teremlabdarúgó tornának a nyíregyházi Continental Aréna adott helyet, immár tizennegyedik alkalommal várták a játékosokat.

– Harminckét csapat jött el három megyéből, tizennégy településről – mondta el Dajka László, a kupa főszervezője. – Ebből tizenhat csapat a Nyíregyházi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságról érkezett. Óriási mezőny volt, NB I-es, NB II-es és NB III-as sportolók is pályára léptek.

Kormány Zoltán és Csernyik István a Fáraó Bútor Old Boys játékosaiként érkeztek a tornára, már a kupa második mérkőzésében bizonyíthatták rátermettségüket.

– Tavaly alakultunk, a C-csoportban játszunk a Nyíregyházi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban – mondta el Kormány Zoltán még a selejtezők alatt. – Igaz, hogy a legtöbb csapattag bőven negyven év felett van, de reméljük, hogy sikerül a döntőig eljutnunk.

– Rendszeres, heti két edzéssel készülütnk a meccsekre – tette hozzá Csernyik István. – Ilyenkor mindig különböző ellenfeleket hívunk, hogy ne unjunk meg a játékot, legyen valami újdonság.

A Fáraó Bútor Old Boys nem hiába készült a tornára, hiszen az öregfiúk bejutottak a legjobb nyolc közé. A Kelet-Magyarország - Eissmann Hungária Kupát vasárnap a REAL-TA-TE csapata nyerte meg. Dajka Lászlótól megtudtuk: aki lemaradt a mérkőzésekről, még ebben a hónapban egy másik teremlabdarúgó tornára is ellátogathat: január 25-27. között első alkalommal rendezik meg T-Forg Trans Kupát.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?