No image

Tök vidám nap

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Kreatív kézműves foglalkozás várta a gyerekeket a Vasutas Művelődési Házban.

Az őszi szünet első napján sem kellett otthon ülni a vállalkozó szellemű kisdiákoknak és szüleiknek: szombaton egy hangulatos halloweeni tökfestésre invitálta az érdeklődőket a nyíregyházi VOKE Vasutas Művelődési Ház.

– A Hetedhét Mesevilág Népmeseponttal karöltve a gyerekeket olyan szabadidős foglalkozásra hívtuk, ahol a kreativitás a fő szempont. Tapasztalataink szerint a gyermeki lelkesedés sok esetben átragad az anyukákra, apukákra is – ismertette a rendezvény célját Malamidesz Szilvia, az intézmény vezetője. – Egy olyan programsorozatot szeretnék létrehozni, amely a szünetek alatt is lehetőséget teremt az alkotásra, a szabadidő hasznos eltöltésére.

A foglalkozás a különböző kézműves technikák elsajátítását és gyakorlását helyezte középpontba, méghozzá tökök dekorálásával. Malamidesz Szilvia hozzátette: bár a halloween angolszász hagyomány, a tökfaragás és festés egyre jobban elterjed hazánkban is, és a gyerekek nagyon élvezik.

– Az alkotás fejleszti a gondolkodásukat, a képzelőerejüket és a kézügyességüket. Dekorálhatnak festéssel, dekupázs technikával és filctollakkal, csak a fantáziájuk szab határt az elkészült műveknek – mondta el az intézményvezető.

A kidíszített tökökből egy szépségversenyt is rendeztek, ahol a "legtökösebb" alkotást keresték. A festésben, ragasztásban megfáradt gyerekeket szabadtéri játékok, meseolvasás és sütőtökkel ízesített finomságok is várták.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?