No image

V4 Special Series: magyar versenyző a dobogón

Nánási Anita
9 hónapja 0 komment
Megosztás:

A V4 Special Series országúti kerékpárversenynek két önálló futama is volt Szabolcs-Szatmár Bereg megyében a hétvégén.

Július 20-án, szombaton közel 164 kilométert tekertek le a versenyzők Vásárosnamény és Nyíregyháza között. A második helyen a Pannon Cycling Team színeiben versenyző Pelikán János Zsombor végzett.

– Nagyon jól éreztem magam, jó formában érkeztem a versenyre és a csapatom is erős volt – mondta el pár perccel az eredményhirdetés után Pelikán János Zsombor. – A legfontosabb feladatunk az volt, hogy kontrolláljuk az akciókat, s hogy ott legyünk minden „elmenésben", ezt pedig teljesítettük is. Az első másfél-két órában nem sikerültek a szökések, majd egy szélesebb útszakasznál, oldalszél mellett nagy energiabefektetéssel sikerült előretörnöm – mesélte.

A megmérettetés utolsó nagy hajrájában Nyíregyháza belvárosában a versenyzők még négy kört teljesítettek, a sportolók dolgát egy zivatar is nehezítette. Közeledve a verseny végéhez úgy tűnt, hogy magyar győzelemnek örülhetnek a szurkolók, ám nem sokkal a cél előtt az osztrák Daniel Auer előretört és megszerezte az első helyet. Pelikán János Zsombor a legeredményesebb magyar versenyzőként második lett, őt a harmadik helyen a szlovén Rok Korosec követte.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?