No image

Veterán járművek Hajdúböszörményben

Kiss Dóra
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

A hajdúböszörményi Veterán Kulturális Egyesület tizenötödik alkalommal rendezte meg a Veterán Jármű Kiállítást május 11-én. Leginkább a környék régi járgányait tették közszemlére, de akadt olyan is, aki Budapestről hozta el gépjárművét. Hozzávetőlegesen 60 autóval és 100 motorkerékpárral találkozhattak a látogatók. Illyés Andrást az egyesület elnökét kérdeztük, milyen különlegességgel készültek idén.

- A Wartburg összes típusa jelen van, többsége ráadásul helyi tulajtól. Továbbá van egy amerikai autómentő teherautó az 1940-es évekből, ami Európában egyedülálló. Rajtuk kívül megtalálhatóak még a régi kelet autói, ilyenek a „kispolszki”,Trabant, Skoda, és a nyugatiak: Chevrolet, Ford és társaik. Mellettük pedig a régi motorok többek közt a Jawa, Pannonia, MZ, Csepel, és Simson.

Látványos időutazásnak lehettek részesei, akik tettek egy kört a város főterén.Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?