No image

Vidám szelektálással telt a szombat

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Már a reggeli órákban megtelt a Kossuth tér május 18-án: a nyíregyházi városnapokhoz kapcsolódó Szelektív szombat programjai tizenegyedik alkalommal várták az érdeklődőket.

A rendezvény az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és Nyíregyháza MJV Önkormányzatának közös szervezésében jött létre. A Szelektív szombat célja, hogy szórakoztató formában segítsen tájékozódni a résztvevőknek a hulladékkezelés világában.

Petró Árpád, az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője kérdésünkre elmondta: bár a szemétszállításban nélkülözhetetlenek a korszerű eszköz- és jármű-beszerzések, legalább ugyanilyen nagy jelentőséggel bír, hogy a lakosság is információkhoz juthasson a környezetbarát hulladékgyűjtésről.

– Rendezvényünk egy játékos környezetvédelmi vetélkedő köré épül – tette hozzá Petró Árpád. – A résztvevők több különböző állomáson mutathatták meg, hogyan kell helyesen, szelektíven hulladékot gyűjteni. A feladatok megoldásáért járó pontokat egy menetlevélen összegezték, a legügyesebbek pedig nyereményekkel térhettek haza.

A környezettudatosságot népszerűsítő versengés és a szórakoztató színpadi produkciók mellett a város tortáját is megkóstolhatták a Kossuth téren járók: 2500 szeletet osztottak ki a szabolcsi tejfölös diótortából. A Szelektív szombatot a Unique, majd a Hooligans hatalmas tömeget megmozgató koncertje zárta.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?