No image

A VIDOR-on kísérleteznek a Duotrixx bohócai

Nánási Anita
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Duotrixx kétfős társulata már tizenhét éve erősíti a VIDOR Fesztivál fellépőinek sorát. A bohócok a rendezvény ideje alatt minden délután szórakoztatják a gyermekeket.

Szerda délután két időpontban is összegyűltek a családok Nyíregyházán a városháza épülete előtt, hogy megnézzék a VIDOR Fesztiváltól már elválaszthatatlan Duotrixx fellépéseit.

– A két időpontra két teljesen különböző műsorral készültünk – mondta el a Duotrixx egyik tagja, Valtner Miklós. – Most kifejezetten a bohócelemekre koncentráltunk, a zsonglőrködés kicsit háttérbe szorult.

Csongrádi Csaba, a formáció másik bohóca hozzátette: a fél-fél órás műsorszámok mindig alaposan begyakorolt blokkokból állnak össze, de olyan sorrendben prezentálják a gyerekeknek, ahogyan épp az eszükbe jut.

– Imádunk ide járni, itt a legjobb a közönség: mindig várják, mit találunk ki a fesztiválra, mi pedig azt, hogy kipróbálhassuk rajtuk az újdonságokat – mesélte Valtner Miklós. – Egész évben gyűjtjük az ötleteket a VIDOR-ra. Annyira speciális a légkör, hogy itt érdemes megmutatni a friss műsorelemeket: ha itt működnek, akkor utána mindenhol bedobhatóak!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?