No image

Zöld Börze az Agráron

Hajdu Ágnes
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Környezetvédelmi Bizottsága idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Zöld Börzét a Böszörményi úti campuson.

Az esemény célja, hogy a hallgatók figyelmét felhívja a mindennapi környezetvédelem, természetvédelem, az egészséges életmód, illetve a tudatos fogyasztói magatartás fontosságára. A börzén 17 kiállító várta az érdeklődőket, akik bepillantást nyerhettek a környezet - és a természetvédelemmel foglalkozó szervezetek szakmai tevékenységébe. A kiállítók különböző interaktív foglalkozásokkal, installációkkal készültek a rendezvény látogatói számára. A Zöld Börze idei újítása egy faültetéssel kapcsolatos kezdeményezés volt, viszont a szokásos módon kisállat kiállítás és kézműves workshop is várta a nagyérdeműt. A videóban megnézhetitek milyen ruhadarabokat lehet a régi farmerekből készíteni, hogy viselkedik egy emberek által nevelt bagoly, mindezek mellett pedig rengeteg újrahasznosítási ötletet láthattok.

Hajdu Ágnes

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?